Lite kort om migJag är 58 år och bor på Södermalm i Stockholm med min katt Lisa.


Jag har alltid varit intresserad av naturvetenskap och framförallt matematik. Läste kemi och matte på KTH och Stockholms Universitet, vilket resulterade i att jag disputerade i teoretisk kemi 1995 (främst datorsimuleringar av stora molekyler) på Karolinska Institutet.


Efter några år som forskare i USA och UK, tröttnade jag på att resultaten från simuleringarna rätt ofta inte stämde med experimenten, datorerna var helt enkelt för långsamma på 90-talet...Roligaste momenten var nog datorgrafiken, med alla vackra former på stora proteiner och DNA spiraler.


Måleri har också varit ett intresse under hela livet och runt 2004 sadlade jag om och började måla. Jag höll på så gott som dagligen i många år och hade ett antal utställningar i Sverige, främst i Stockholm.


Jag har samlat en del målningar på denna hemsida.


För ca 4 år sedan började jag också med silversmide. Det tog gradvis över måleriet och numera har jag en liten silververkstad där jag kan göra det mesta. Har alltid fascinerats av tredimensionella former, vilket ledde mig till sandgjutning.


Jag upptäckte rätt snabbt begränsningarna med sandgjutning och för drygt två år sedan började idén om MSC att gro....